acum citeşti...
ganduri

Ce urmarim

Exact chiar asa. Eu unul urmaresc sa am un blog citit macar de cateva persoane interesate de ceea ce mainile mele micute ar putea tasta pe aceasta tastatura prafuita :). Dar lumea asta, ce urmareste?
Gigi Becali, urmarea nu cu mult timp, in urma sa intre in puscarie, ca Steaua sa fie cel mai bun club din Estul Europei (nu?). Probabil acum urmareste sa nu mai intre in puscarie ever :P. NIKITA, nu stiu exact cum o cheama, dar o stiti cu totii urmareste de 2 zile sa isi faca reclama pe spatele posturilor TV proaste de la noi din tara. Aseara pe la…nu stiu cat era ceasu, da era emisiunea lu Capatos, era scris MAAAREEEEEEEEEE ca la Dan Diaconescu, exact asa: „NIKITA A MURIT!”. Dupa niste mesaje aratate de pe un telefon mobil cu texte lacrimogene care ar sensibiliza si un aligator, gen: „Dumnezeu sa o ierte, era o fata asa buna, nu stiu de ce a facut asta.” bla bla. Urmeaza o schimbare de…titlu: „NIKITA TRAIESTE! OARE A BAUT CLOR?”. Isi face aparitia hipopotamu’ in scena. O vai…si eram asa de extaziat de faptul ca, 1km/2 se va „free up” dupa disparitia ei. Nu, nu sunt un om oribil ca spun asta, mai oribila este aceasta NIKITA care isi face reclama degeaba, si oribili sunt cei din televiziune care ne improsca cu astfel de „vedete media” de la noi din tara. O sa ajunga toate emisiunile TV din RO. sa fie un fel de Dan Diaconescu in direct si in reluare, ceea ce pe mine ma sperie.

Ce ii voi mai da viitorului meu copil sa urmareasca la tv peste ani? Pe Nikita cu Naomi? 😕 We’re in DEEP SHIT!

BTW: SE IMPLINESTE EXACT O LUNA DE LA ULTIMUL POST DE PE ACEST BLOG, HAHAHA CE COINCIDENTA :D!

Discuție

2 gânduri despre &8222;Ce urmarim&8221;

  1. Cei ce se uita la Nikita, nu citesc aici, deci nu puteti sa-i atingeti cu nimic…Mai „rasfoiti” cateva bloguri si veti gasi aproape toate gusturile si obsesiile umane…Succes!

    Scris de daurel | 29 Aprilie, 2009, 8:49 pm
    • nu vroiam sa ating punctul asta de vedere, ci doar ma gandeam ca isi face foarte multa reclama prosteasca…media de la noi din tara ne distruge mintile cu tot felu de emisiuni tampite..Thx 4 stopping by 🙂

      Scris de 1ceb0x | 29 Aprilie, 2009, 9:10 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Citeşte asta!

Creative Commons Licence

I'll streets blue by 1ceb0x is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at I'll streets blue.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://streetsblue.wordpress.com.

Statistică

  • 12,091 hits! Killing me softly.
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: