acum citeşti...
ganduri

Hyperspace of the two roads

Hyperspace of the two roads

Se plimba pe malul marii cu nisipul fin in mâneci şi cu inima tatuată de emoţii. Emoţii care mai tari, care mai pline… simţea bucuria unui nou inceput, unui drum pe care il părăsise de mult iar acum revenea…«bine te-am regăsit, bun prieten«
Era drumul destinat prosperităţii sufleteşti, atingerea unui chi balansat, ca un fluture care traieşte doar o zi. «să nu o dau in bară şi acum« se gîndea că a parcurs drumul acesta şi că acum avea destulă experienţă, răbdare, control, ca un şofer de raliuri. Era încântat de noua lui poziţie ca un soldat decorat cu steaua de argint.
Alunecînd uşor pe nisipul moale, lovindu’se de valurile ce se spărgeau de picioarele lui, se simţea mângâiat de imparatul cerului, soarele. Era fericit, se simţea împlinit şi zâmbea în continuu. Nu ştia şi nici nu vroia să ştie cât v’a ţine această aură ce’l înconjoara, dar nu îi păsa deloc. Şi ştii de ce? Pentru că era rândul său să fie fericit şi avea să guste cu patimă din această găleată a fericirii. Acestă pădure imensă de pomi fructiferi, gusta din fiecare şi îşi trezi simţurile amorţite de foarte mult timp. Se simţea excelent cum nu o mai făcuse de ceva vreme.
Avea corpul amorţit si beat de această calatorie, când deodată, îşi simţi mâna atinsă. Se trezeşte din vis, undeva pe plajă. Soarele îl mângâie în continuare. Se uită in dreapta, şi o vede pe ea. Ea îi zâmbi şi-l sârută uşor pe buze, lăsându-l să alunece din nou in acelaşi vis.
Mergeau amândoi ţinându-se de mână ca doi călători singuri în această lume plină de vise zdrobite. Drumul lor se desparte de plaja îmbietoare şi ajung pe o cărare luminată puternic, unde mergeau decât câţiva, ţinându-se de mâini, ca şi ei.

Era drumul numit «in doi«

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Citeşte asta!

Creative Commons Licence

I'll streets blue by 1ceb0x is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at I'll streets blue.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://streetsblue.wordpress.com.

Statistică

  • 12,111 hits! Killing me softly.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: