Despre

Bine ati venit pe blogul I’ll streets blue. Istoria acestui blog incepe pe platforma Blogger, prin anul 2008, unde dupa multe luni de posturi si „tratamente faciale”, am renuntat din lipsa de timp. Era un blog cu o tenta puternica de viata personala, devenise un fel de jurnal. Necitit de nimeni si singur, am decis sa il sterg.
Dupa un timp am realizat ca, cel mai bun nume pentru un blog este tot cel folosit in trecut, si m-am gandit ca, cea mai buna solutie ar fii sa trec pe platforma WordPress. So far so good. Acest „mother earth” imi ofera o satisfactie mult mai mare decat cea veche. Stiu ca wordpress este mult mai cunoscut decat alte platforme care ofera blogging gratuit si poate de aceea am decis sa re-incep istoria „I’ll streets blue” aici.

Ce inseamna I’ll streets blue
„Nu se asculta, se simte”. I’ll streets blues este numele dat unei melodii a cunoscutei formatii de hip hop, VeritaSaga (albumul Cu alti ochi – 2007). Este un mix al lui Dj FaiboX pe un negativ produs de Dribbler care mi-a propulsat neuronii spre alte lumi. De atunci am decis sa infiintez un blog cu numele melodiei.

Veritasaga – III street blues ft DJ FaiboX

OnePlusYou Quizzes and Widgets

Despre mine
Numele meu este Dragos, incantat de cunostiinta. De ce mi-am facut un blog? Pentru ca imi place foarte mult sa scriu, sunt fascinat de Literatura Romana, fascinat de lumea turntable-ului, ascult muzica hip hop (de la noi, cu ocazia asta salut Hades records, Facem Records, si alti asemeni „magnati” care sustin miscarea) si cam atat. Student la Facultatea de Stiinta si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Titu Maiorescu Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Spiru Haret si ca orice student silitor care se respecta, declar pe propria-mi raspundere ca: nu prea trec pe la ore. Enough talkin’, let’s bloggin… Happy reading!

Contacteaza-ma
Daca vrei sa imi spui/reprosezi ceva, daca vrei sa fim „parteneri” de blog, sau pur si simplu vrei sa stii cine este omul din spatele posturilor, imi poti trimite un simplu mail apasand pe butonul de mai jos.
Trimite mailisoru’

Discuție

12 gânduri despre &8222;Despre&8221;

  1. Bade, mult spor. Dar mai vreau sa-ti spun ceva. Ce mi-ar placea mie sa citesc sau cum mi-ar placea mie sa citesc. Alege-ti o limba in care te exprimi. Si scrie ca pe blog. Nu ca pe „mess” sau ca pe … altundeva. E un loc unde te exprimi public. In rest, mult spor, iara. Pace

    Scris de alexbb | 29 aprilie, 2009, 10:51 pm
  2. Iti urez succes Dragos si imi place melodia la fel ca si numele blogului 🙂

    Scris de hime | 14 mai, 2009, 2:01 am
  3. hmm, mi-a placut :Enough talkin’, let’s bloggin… Happy reading!

    Scris de grapefruits | 24 mai, 2009, 5:00 pm
  4. @hime, grapefruits: va multumesc 🙂

    Scris de 1ceb0x | 25 mai, 2009, 3:22 am
  5. esti un minunat. hehe 😀

    Scris de darianana | 28 mai, 2009, 11:37 pm
  6. Imi place felul tau de a te simti liber blog-uind! 🙂
    O zi frumoasa sa ai!

    Scris de zbordefluture | 11 noiembrie, 2009, 3:46 pm
  7. Multumesc zbor de fluture pentru vizita si comentariu. Te mai astept si o zi excelenta si tie!

    Scris de 1ceb0x | 11 noiembrie, 2009, 3:49 pm
  8. I`ll streets blue, one of my favs, ca si Valuri albastre 🙂 Muzica de aici si blogul tau sunt pe gustul meu.Succes mai departe!

    Scris de diane | 26 august, 2010, 3:17 pm
  9. Eu o sa mai revin pe aici in mod sigur :D. Cat despre blog, am avut unul dar am renuntat; o sa te anunt cand ma voi reapuca de scris.:)

    Scris de diane | 22 septembrie, 2010, 10:50 pm

Lasă un comentariu

Citeşte asta!

Creative Commons Licence

I'll streets blue by 1ceb0x is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at I'll streets blue.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://streetsblue.wordpress.com.

Statistică

  • 12.401 hits! Killing me softly.