acum citeşti...
ganduri, poveste, ziDEzi

Alta casa, un perfect mod de calatorie!

Plutind catre rasarituri infinite vad cum ma disip pe toate culorile zarite, ma vad parasindu-mi corpul si aceasta lume, gata sa imbratisez universul, si el pe mine. Vreau sa ma las purtat de un val plin cu toate grijile si framantarile pe care le-am adunat in mine ca un cufar cu fundul spart. Deja ma gandesc la ce natii voi gasi pe acolo, ce personaje, caractere, ce planete pline de orase cu animale ciudate dar foarte politicoase, care iti ofera totul pentru a te integra printre ei. Poti calatori atat incat sa nu simti nevoia unei pauze, sau sa ai impresia ca acest trip dureaza foarte mult. Te poti opri la orice galaxie, oricat de departe ar fi ea si poti face asta daca urmezi acest val imens si il calaresti, pentru ca esti capabil. Esti capabil, o stii tu si o stiu si eu, cat si ei. Ajuns la aceea care te face sa spui ‘acasa’ cand o vezi, vei vrea sa te integrezi si vei uita atunci de modul tau de calatorie care te-a adus pana acolo, te vei debarasa de el ca pe o masea stricata. Iti vei incepe viata noua si iti vei cumpara un alt val. Un val plin cu bucurii, iubiri si multe alte bunatati care se aseamana intre ele ca fiind cele mai stralucitoare chestii din valul acesta nou. Valul vechi v-a pleca din viata ta pentru totdeauna. Ai ales, ai putut sa faci asta si ai vrut-o. O meritai! Un nou val, wow! Te vei integra atat de bine in aceasta noua casa incat vei uita de vechiul loc de trai si rareori iti vei aduce aminte de unde ai venit. Dar nici ca-ti pasa! Iti place atat de mult unde esti acum incat toata lumea te ovationeaza cand treci printre ei, calare pe valul cel nou. Atat de stralucitor si de frumos este, de unii chiar raman cu gura cascata si nemiscati.

Discuție

3 gânduri despre &8222;Alta casa, un perfect mod de calatorie!&8221;

  1. foarte frumos…mereu mi-a placut sa-ti „citesc gandurile”si modul in care scrii ce simti…subtil,dar cu o incarcatura puternica.ti-am mai spus ca ar trebui sa scrii mai des,pentru ca poti,dar tu sti mai bne ce tre sa faci.hug>:d<.

    Scris de gabi | 12 decembrie, 2011, 10:33 pm
    • multumesc mult pentru comentariu, Gabita. De regula timpul nu ma lasa sa creez dar in ultimul timp am avut inspiratie si cred ca am sa scriu mult mai des. Iti multumesc pentru ca ai irosit timp ca sa ma citesti.

      Scris de 1ceb0x | 13 decembrie, 2011, 4:44 pm

Lasă un comentariu

Citeşte asta!

Creative Commons Licence

I'll streets blue by 1ceb0x is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at I'll streets blue.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://streetsblue.wordpress.com.

Statistică

  • 12.401 hits! Killing me softly.